Voordat u contact met ons opneemt lees aub de meest gestelde vragen.

Wij geven de voorkeur aan het ophalen van uw aangekochte goederen op ons adres: Rembert Dodoensstraat 25 te Lommel (België)

Mocht er bij de artikelen nog iets niet helemaal naar uw zin zijn kunnen wij dit, indien mogelijk, ook meteen oplossen.

Verzending is gratis voor alle kleine vlinders in inox / rvs, glas en corten staal met een spanwijdte (breedte) van 20 t/m 50 cm.

Bij leveringen met een waarde van € 1.950,00 of meer worden GEEN bezorgkosten in rekening gebracht, ongeacht uw woonplaats, mits deze zich in België of Nederland bevind (met uitzondering van de Wadden eilanden).


Bij levering van een grote vlinder (vanaf 1 meter spanwijdte) of een vlinder met een zuil:
Tot 20 km vanaf Lommel: gratis

Vanaf 20 km: een starttarief van € 7,50 plus € 0,85 per kilometer tot een maximum van € 175,00.  Alleen in België en Nederland en uitgezonderd de Waddeneilanden: Stuur ons een e-mail voor een opgave van de bezorgkosten of geef bij het afrekenen als opmerking: Verdas bezorgdienst, dan krijgt u van ons een prijsopgave. Dit vult u in onder het kopje: Bestelnotities (optioneel) Wanneer u kiest voor deze optie, ontvangt u van ons een aparte
factuur van de bezorgkosten.

Bij levering door Verdas kan het zijn dat i.v.m. de planning de levertijd langer is dan de opgegeven 3 tot 5 dagen.

Wij maken dan persoonlijk met u een afspraak voor het tijdstip van de levering

Nadat u besteld en betaald heeft is de levertijd bij een voorraad product tussen 3 en 5 werkdagen. Mocht u gekozen hebben voor het laten laseren van tekst of een naam in een van onze vlinders of artikelen ter nagedachtenis kan de levertijd oplopen tot 4 weken.